ID de documento: c04716938

Versión: 1

Aviso: HP Compaq Pro 6305 - Pérdida intermitente de conectividad LAN

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 16-Jun-2015

Última actualización : 26-Jun-2015

DESCRIPTION
Los equipos en la sección de productos AFECTADOS pueden perder la conectividad de red de manera intermitente. Cuando se produce el problema, los indicadores LED de NIC indican que se está conectado pero Windows indica conectividad limitada.

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Sistemas:
  • PC microtorre HP Compaq Pro 6305
  • PC HP Compaq Pro 6305 con factor de forma reducido
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 8.1 (Enterprise)
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el siguiente SoftPaq:
Descripción del SoftPaq
Notas de publicación
Descarga de SoftPaq
Controladores de NIC Broadcom para Microsoft Windows 7/Windows 8/Windows 8.1 de 64 bits
Versión: 17.0.0.3
Revisión: C Pass: 1
NOTA: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Compruebe si hay nuevas versiones en http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.

Hardware platforms affected : HP Compaq Pro 6305 Microtower PC, HP Compaq Pro 6305 Small Form Factor PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA04682581

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Perú