SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICACIÓN SOBRE CAMBIOS DE PRODUCTOS

ID de documento: c02724977

Versión: 1

Estaciones de trabajo HP Z200: BIOS versión 1.12

Fecha de publicación : 18-Feb-2011

Última actualización : 24-Feb-2011

DETAILS OF CHANGE

Mejoras

• Añade una actualización de características a la activación OEM.

VERSIÓN DE COMPONENTE
BIOS 1.12
RAZÓN DEL CAMBIO
Implementación de mejora
IMPACTO DEL CAMBIO
No hay impacto conocido para el cliente.
Componentes afectados:
No aplicable

HISTORIAL DE REVISIONES : Versión 1

DATE OF CHANGE

Fecha de vigencia : 01-Feb-2011

Hardware platforms affected : HP Z200 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Perú