• Qualtrics-ikon

Veiledning for skriveroppsett: HP Photosmart C4500 All-in-One-serien

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Denne nedlastingen inkluderer HP Photosmart-programpakken og driver. Hvis du ønsker bare skriverdriveren (uten Photosmart-programvaren), er den tilgjengelig som en separat nedlasting med navnet "HP Photosmart basisdriver".

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.