Veiledning for skriveroppsett: HP Photosmart B8550 skriverserien

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Denne nedlastingen inkluderer HP Photosmart-programpakken (bedre bildebehandlingsfunksjoner og produktfunksjonalitet) og driver. Hvis du bare ønsker utskriftsdriveren (uten Photosmart-programvarepakken), er den inkludert i Windows 7-operativsystemet.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.