• Qualtrics-ikon

Veiledning for skriveroppsett: HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter-serien

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Den fulle programvareløsningen inneholder alt du trenger for å installere og bruke HP-skriveren. Denne programvaresamlingen omfatter det komplette settet med drivere, installeringsprogram og valgfri programvare.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.