• Qualtrics-ikon

Veiledning for skriveroppsett: HP OfficeJet 8020 All-in-One-skriverserie

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Dette dokumentet er for HP-skrivere og HP Smart-appen for Windows 10-datamaskiner. HP Smart-appen inneholder verktøy for å skrive ut, skanne, kontrollere blekknivåer og konfigurere skriveren på et trådløst nettverk.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.