Veiledning for skriveroppsett: HP Officejet 4500 All-in-One-skriverserien – G510

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Løsningen med komplett programvare og drivere er en komplett programvareløsning for brukere som ønsker mer enn bare grunnleggende drivere.

VIKTIGE MERKNADER
For Windows XP SP 1 Starter Edition og Windows Vista Starter Edition
  • Bare skriverdrivere og Verktøykasse er tilgjengelig
  • Støttes bare for USB
  • Veiviser for konfigurasjon av maskinvare er ikke tilgjengelig

Hvis du ønsker bare driverne (uten hele programpakken), er de tilgjengelig for separat nedlasting under navnet "HP Officejet basisdriver for utskrift og skanning".

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.