Veiledning for skriveroppsett: HP Officejet 4400 All-in-One-skriverserie - K410

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
På grunn av størrelsen på nedlastingen og tiden det vil ta, anbefaler HP kunder med oppringt linje (56 kbps) å bestille programvaren på CD (tilgjengelig på siden Last ned programvare og drivere; under CD-ROM-bestilling).

Denne nedlastingen inkluderer HP Officejet-programpakken og driver. Hvis du ønsker bare skriverdriveren (uten Officejet-programvarepakken), er den tilgjengelig som en separat nedlasting med navnet "HP Officejet basisdriver".

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.