Veiledning for skriveroppsett: HP LaserJet Ultra MFP M230-serien

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Dette verktøyet er ment for Microsoft Windows 32- og 64-biters operativsystemer. Verktøyet kan brukes via USB- eller nettverksforbindelse. Pass på at du bruker fastvareoppdateringsverktøyet som gjelder for din skrivermodell. Denne oppdateringen er anbefalt for HP LaserJet Pro MFP M227-serien og Ultra MFP M230-serien som har en fastvareversjon som er eldre enn den som er lagt ut. Dette verktøyet oppdaterer skriverfastvaren til den nyeste versjonen. Fastvareversjonen finner du på selvtest-/konfigurasjonssiden, som kan skrives ut fra skriverens Rapporter-meny.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.