• Qualtrics-ikon

Veiledning for skriveroppsett: HP LaserJet Pro M1213nfM1219nf-flerfunksjonsskriverserie i farger

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere tonerkassetter.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Denne programvareløsningen er den samme løsningen som på CDen som fulgte med skriveren.
MERK: På grunn av størrelsen på denne nedlastingen anbefaler HP at kunder med oppringt forbindelse, bestiller denne programvaren på CD. Elektronisk bestilling gjelder ikke for alle land.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.