• Qualtrics-ikon

Veiledning for skriveroppsett: HP DeskJet Plus 4100 alt-i-ett-skriver

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)

HP Smart vil hjelpe deg:

• Installer skriverprogramvare og drivere
  • Koble til Wi-Fi
  • Opprett en HP-konto, og Registrer din skriver
  • Legg i papir og Installer blekk-eller tonerkassetter
  • Registrer deg for umiddelbar blekk *
  • Skriv ut fra alle enheter ved å installere HP Smart Software på alle enheter

* Begrensinger kan påløpe. Kan ikke brukes i alle land/regioner.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.