Veiledning for skriveroppsett: HP Deskjet Ink Advantage 2510 All-in-One-skriverserien

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
Løsningen med komplett programvare og drivere er en komplett programvareløsning for brukere som ønsker mer enn bare en grunnleggende driver.

VIKTIGE MERKNADER
  • For Windows XP Starter Edition, Windows Vista Starter Edition og Windows 7 Starter Edition
    • Støttes bare for USB
Hvis du ønsker bare driverne (ikke den komplette programvarepakken), er de tilgjengelig som en separat nedlasting med navnet HP Deskjet basisskriverdriver.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.