Veiledning for skriveroppsett: HP Deskjet F4200-serien All-in-One

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

Oppdaget operativsystem:  os logo   Windows 10 (64-biters)
På grunn av størrelsen på nedlastingen og tiden det vil ta, anbefaler HP at kunder med oppringt forbindelse (56 kbps) bestiller programvaren på CD. Elektronisk bestilling gjelder ikke for alle land.

Denne nedlastingen inkluderer HP Deskjet-programpakken (bedre bildebehandlingsfunksjoner og produktfunksjonalitet) og driver.

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.