Product Image

Veiledning for skriveroppsett: HP Deskjet 950/952c skriverserien

trinn 1

Trenger du hjelp? Se en trinnvis video som vil lede deg gjennom prosessen med å pakke ut skriveren, legge i papir og installere blekkpatroner.

trinn 2

Vi kunne ikke oppdage ditt operativsystem Velg et OS manuelt her

Hvis operativsystemet ditt ikke er på denne listen, kan det hende at HP ikke gir støtte for dirvere av produktet ditt i dette operativsystemet.: Jeg ser ikke mitt operativsystem

trinn 3

Få tilgang til alle funksjoner av HP-støtte som enkel tilgang til programvare og drivere, garantiinformasjon og feilsøkingshjelp. Se videoen vår for å lære mer om HPs kontrollpanel.

Søk kunnskapsdatabasen