Bruk HP Printables

HP Printables er en gratis tjeneste som tilbyr forhåndsformatert innhold, for eksempel installasjonen av kort, læringssantall, og fargeleggingssider, for å skrive ut, laste ned og dele.

Gå til HP Printables (på engelsk) eller velg Utskrifter-flisen i HP Smart-appen for å komme i gang.

HP Printables- og skriverapper ble funksjoner som er tilgjengelige fra skrivers kontrollpanel på enkelte HP-skrivere. Siden 2016 har disse tjenestene og tilhørende innhold blitt trukket tilbake og ikke lenger er tilgjengelige.

I tillegg sluttet mobilappen HP Printables å levere innhold og ble fjernet fra app-butikker etter 31. oktober 2016. Du kan avinstallere appen manuelt fra enheten uten å påvirke andre HP-programmer og -tjenester.