HP-skrivere – «Det oppstod noe uventet»-melding under pålogging

Når du logger på HP Smart- eller Instant Ink-kontoen din, vises meldingen Det oppstod noe uventet, og du får ikke logget på.

Eksempel på en Det oppstod noe uventet-melding

Det kan ha oppstått et problem med påloggingsinformasjonen for kontoen din. Kontakt HP-kundestøtte for å få mer hjelp.

Hvis det vises en UU_400_EB000U0004- eller OW_500_OWSID00001-feilkode sammen med meldingen, kan du velge HP InkJet-skrivere eller HP LaserJet-skrivere for å få mer feilsøkingsinformasjon.