• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Business PC-er - HP BIOS Configuration Utility varsel om slutt på støtte (juni 2022)

HP vil avslutte HP BIOS Configuration Utility (HP B BCU) i juni 2022. Det er ingen erstatning planlagt. Du kan fortsatt bruke f10 til å åpne BIOS.

For å fortsette å behandle HP BIOS, bruker du skriptbiblioteket for HP Client Management. Hvis du vil ha mer informasjon om skriptbiblioteket for HP Client Management, kan du gå til https://developers.hp.com/hp-client-management/doc/client-management-script-library.

Hva er i endring?

HP BCU vil bli trukket tilbake og vil ikke lenger støttes på kommersielle stasjonære PC-er og bærbare PC-er, inkludert HP Heathcare Edition PC-er, E-edition-produkter for utdanning, arbeidsstasjoner og RPOS-plattformer.

Innholdet i HP BIOS-konfigurasjonsverktøyet vil bli tilsendt fra det berørte produktet, verdier og nettsider.

Kan jeg fortsette å bruke HP BIOS-konfigurasjonsverktøy?

Ja, HP BCU vil fortsette å virke for eldre produkter lansert før april 2022. HP BIOS Configuration Utility vil ikke bli testet med nye produkter lansert etter mars 2022.