• Opplysning

• Tilbakemelding

Finne serienummeret til en HP-skriver

En IP-adresse (Internet Protocol) er et identifikasjonsnummer som er tilordnet en enhet når den kobles til et nettverk. Finn skriverens IP-adresse fra kontrollpanelmenyen eller på en utskrevet rapport.

1. Kontroller at skriveren er koblet til det lokale nettverket via Wi-Fi eller en Ethernet-kabel til ruteren.

2. Finn skriverens IP-adresse.

• De fleste skrivere med kontrollpanel med berøringsskjerm: Finn IP-adressen i Trådløst sammendrag eller i nettverksinnstillingene.

Eksempel på skjermbildet Trådløst Sammendrag
    • De fleste blekkskrivere uten en berøringsskjerm med kontrollpanel: Trykk på knappene Trådløs og Informasjon samtidig, eller trykk på knappene Trådløs og Start kopiering i svart samtidig. En rapport skrives ut som viser IP-adressen.

Eksempel på en IP-adresse i en nettverkskonfigurasjonsrapport
    • De fleste HP LaserJet-skrivere: Trykk på og hold nede Trådløs-knappen i ti sekunder eller til Klar-lampen blinker, eller gå til Trådløs-menyen og velg Trådløs nettverkstest. En rapport skrives ut som viser IP-adressen.

• HP DeskJet 6000- og 6400-, ENVY 6000- og 6400- og Tango-skrivere: Trykk på og hold nede knappen Informasjon til de andre knappene på kontrollpanelet lyser opp, og trykk deretter på knappene Informasjon og Fortsett samtidig. En rapport skrives ut som viser IP-adressen.

• Laser NS- og Neverstop-laserskrivere: Trykk på og hold nede knappene Fortsett og Trådløs i tre sekunder. En rapport skrives ut som viser IP-adressen.