• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skrivere – Windows-versjoner som ikke lenger støttes av HP-programvare og -drivere

Når Microsoft avslutter programvarestøtten for en Windows-versjon, slutter HP å tilby programvare- og driveroppdateringer. HP anbefaler at du oppdaterer datamaskinen til den nyeste versjonen av Windows før du prøver å installere de nyeste skriverdriverne fra HP. Se tabellen nedenfor for mer informasjon.

Slutten på støtteinformasjonen

Windows-versjon

Slutt på støtte

Detaljer

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

Ikke relevant

Programvare og drivere støttes ikke eller leveres for HP-skrivere som lanseres etter 1. oktober 2022.

Merk:

Programvare og drivere leveres og støttes for HP-skrivere som lanseres før 1. oktober 2022.

Windows Server 2008

Windows Server 2008 R2

14. januar 2020

10. januar 2023 (ESU)

Programvare og drivere støttes ikke eller leveres for HP-skrivere lansert etter 1. november 2022.

Eksisterende programvare og drivere oppdateres eller støttes ikke for HP-skrivere som lanseres før 1. november 2022.

Windows 8.1

10. januar 2023

Windows 8

12. januar 2016

Windows 7

14. januar 2020

10. januar 2023 (ESU)

• For de fleste HP-skrivere kan du gå til å 123.hp.com laste ned HP Smart-appen (på stasjonær eller mobil) eller de nyeste driverne.

• For HP Enterprise og administrerte skrivere, kan du gå til for å HP-programvare og drivernedlastinger laste ned de nyeste driverne.