• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Tank MFP 1005-, 1600-, 2600-skrivere - Instruksjoner for erstatningsskriver (Europa, Midtøsten og Afrika)

Før du sender skriveren til HP for å få en erstatning, må du klargjøre den for frakt og ta vare på viktige deler og tilbehør som du kan bruke med erstatningsskriveren.

Klargjøre skriveren for retur

Klargjør skriveren for retur til HP.

1. Slå av skriveren, og dra deretter ut strømledningen.

2. Koble fra eventuelle andre kabler som er koblet til skriveren.

3. Åpne innskuffdekselet.

4. Fjern alt papir fra innskuffen.

5. Fjern innskuffen.

6. Finn en eske som er tilstrekkelig stor til å holde skriveren, innskuffen og emballasjen, for eksempel den originale boksen skriveren kom i.

7. Pakk skriveren godt inn med det originale pakkeskummet eller annen emballasje, plasser skriveren i esken, og lukk deretter esken med teip.

Legg til side delene som er nødvendige for erstatningsskriveren

Legg til side følgende deler som skal brukes sammen med erstatningsskriveren din. Ikke send disse delene til HP.

• Strømledning

Bilde: Strømledning
  • USB-kabel

Bilde: USB-kabel
  • Håndbøker for skriver

Bilde: Håndbøker for skriver

Konfigurere erstatningsskriveren

Kontroller at den nye skriveren fungerer som den skal før du returnerer den forrige skriveren til HP.

1. Pakk ut den nye skriveren fra esken, koble til strømkabelen, angi preferanser og legg deretter vanlig papir i innskuffen.

2. Gå til 123.hp.com for å installere den anbefalte skriverprogramvaren eller -appen for å fullføre konfigurasjonen og koble til datamaskinen eller mobilenheten.

3. Test alle skriverfunksjoner for å kontrollere at skriveren fungerer som den skal.

4. Returner den opprinnelige skriveren til HP ved hjelp av instruksjonene som fulgte med den nye skriveren.