• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Tank 1020, 1500, 2500-skrivere – førstegangsoppsett av skriver

For å sette opp skriveren for første gang tar du ut skriveren fra esken, kobler til strømledningen, legger i papir og installerer skriverprogramvaren.

Merk:

Hvis du ser etter programvaren for skriveren, kan du gå til 123.hp.com.

Ta skriveren ut av esken

Ta skriveren ut av esken, og fjern alt av teip, klistremerker og emballasje.

ADVARSEL:

For å unngå oppsettsproblemer og potensiell skade på skriveren må du fjerne all innvendig emballasje, lukke alle deksler og sette inn alle skuffer før du slår på skriveren.

1. Ta skriveren og strømledningen ut av esken.

2. Fjern all teipen fra utsiden av skriveren.

Fjerning av all teip fra utsiden av skriveren
  3. Resirkulere all emballasje.

Koble til strømledningen

Koble til strømledningen, og slå på skriveren.

1. Koble til strømledningen på baksiden av skriveren, og sett den andre enden inn i en stikkontakt.

Merk:

Ikke koble til en USB-kabel på dette tidspunktet. Tilkobling til datamaskinen er opprettet under installeringen av programvaren.

Koble til strømledningen
  2. Trykk på Av/på-knappen .

Legg i papir

Legg papir i innskuffen.

1. Senk innskuffen.

Senking av innskuff
  2. Skyv inn papirbreddeskinnene mot kantene til innskuffen.

Skyving av papirbreddeskinnene mot innskuffens kanter
  3. Legg en bunke med hvitt vanlig papir med utskriftssiden vendt ned i innskuffen.

Ilegging av papir i innskuff
  4. Skyv inn papirbreddeskinnene til de ligger tett inntil papirbunken.

Innskyving av papirbreddeskinnene til de ligger tett inntil papirbunken
  5. Skyv dekselet til innskuffen på plass, og dra ut utskufforlengeren.

Innskyving av innskuffens deksel, og uttrekking av utskufforlengeren

Koble til en Ethernet-kabel (kun for Ethernet-skrivere)

Hvis du vil koble skriveren til nettverket ved hjelp av en Ethernet-kabel, fjerner du eventuelle beskyttelsesdeksler fra Ethernet-porten til skriveren, og deretter kobler du til kabelen i skriveren og i en tilgjengelig port.

1. Fjern eventuelle plugger eller beskyttelsesdeksler fra Ethernet-porten på baksiden av skriveren.

2. Koble en Ethernet-kabel til skriveren og en tilgjengelig port.

Koble en Ethernet-kabel til skriveren og en tilgjengelig port

Når et nettverk er tilkoblet, vises Ethernet-ikonet på kontrollpanelmenyen.

Legge skriveren til i HP Smart

HP Smart-appen kreves og bidrar til å koble enheten til skriveren. Den veileder deg også gjennom resten av konfigurasjonsprosessen.

1. Gå til 123.hp.com for å laste ned og installere programvaren.

2. Åpne appen, og trykk deretter på Legg til en ny skriver eller trykk på plusstegnet for å finne skriveren.

3. Følg ledetekstene i HP Smart for å koble skriveren til nettverket og enheten.