• Opplysning

• Tilbakemelding

Konfigurer en HP+ Inkjet-skriver med HP Smart-appen

Bruk HP Smart-appen for å koble til og aktivere en ny HP+-skriver. Skriveren må alltid være koblet til internett for oppsett og bruk.

Dette dokumentet gjelder for følgende skrivere:

• DeskJet 2742e, 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e

• ENVY 6010e, 6020e, 6022e, 6030e, 6032e, 6034e, 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e

• ENVY Inspire 7220e, 7221e, 7224e, 7252e, 7255e, 7920e, 7921e, 7924e, 7955e, 7958e

• OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e

• OfficeJet Pro 8020e, 8024e, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e, 9025e

Kontroller at skriverens maskinvare er konfigurert

Før du installerer HP Smart, må du konfigurere skriverens maskinvare og kontrollere at den er klar til å kobles til nettverket.

1. Ta skriveren ut av esken og fjern deretter alle emballasjer fra utsiden og innsiden av skriveren.

2. Koble strømkabelen til en stikkontakt.

3. Sett blekkpatronene inn, og legg deretter i papir i innskuffen.

Installer HP Smart-appen og aktiver HP+-kontoen din

Installer HP Smart-appen for å koble skriveren til nettverket, datamaskinen eller den mobile enheten din og til HP-kontoen din.

Gjør følgende hvis du konfigurerer skriveren på et Wi-Fi-nettverk.

• Plasser skriveren og datamaskinen eller mobilenheten i nærheten av Wi-Fi-ruteren.

• Slå på Wi-Fi på datamaskinen eller mobilenheten, og koble til nettverket. Hvis datamaskinen kobles til nettverket med en Ethernet-kabel, må du midlertidig koble fra kabelen og bruke Wi-Fi-tilkoblingen under oppsettet.

• Aktiver Bluetooth på datamaskinen eller mobilenheten slik at HP Smart kan oppdage skriveren under oppsettet.

• Slå på Windows Update på Windows-datamaskiner for å sørge for at Windows alltid er oppdatert.

• Når du har installert HP Smart for iOS og Android, aktiverer du mobilenhetens posisjonstjeneste og tillater at appen kan bruke posisjonen din. Dette brukes til å oppdage skriveren, nettverkstilkoblingen og tilby regionale tjenester. Posisjonsinformasjonen verken spores eller sendes til HP som en del av konfigurasjonsprosessen.

1. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows) eller HP Smart - Mac App Store (macOS).

Hvis du blir bedt om å logge deg på med Microsoft-kontoen for å bruke appen på tvers av enheter, kan du logge deg på eller klikke på Nei, takk for å fortsette.

Merk:

Koble fra et virtuelt privat nettverk (VPN) før du laster ned.

2. Åpne appen, klikk på Administrer alternativer på velkomstskjermen og velg deretter Fortsett eller Godta alle.

3. Klikk på Sett opp en ny skriver.

4. Velg fra alternativene Logg på eller Hopp over for nå hvis de vises.

• Logg på: Logg på HP-kontoen din for å bruke funksjonene til HP Smart-appen. Følg trinnene for å finne bekreftelseskoden hvis du blir bedt om det, og logg deretter inn med brukernavnet ditt (e-postadresse) og passord. Klikk på Legg til skriver, og følg deretter trinnene for å legge til skriveren din.

• Hopp over for nå: Gå til appens startskjerm, klikk på Legg til skriver og følg deretter trinnene for å legge til skriveren din.

5. Velg skrivernavnet ditt, angi Wi-Fi-passordet eller la appen få tilgang til passordet og klikk deretter på Fortsett.

6. For å fullføre den sikre tilkoblingen må du gå til skriveren for å tillate fortsettelse av oppsett for appen.

• Skrivere med kontrollpanel med berøringsskjerm: Trykk på hakeikonet på meldingen som sier: Appen forsøker å konfigurere denne skriveren.

• Skrivere uten kontrollpanel med berøringsskjerm: Trykk på Informasjon-knappen .

7. Klikk på Fortsett i Skriver koblet til Wi-Fi-skjermbildet.

8. I skjermbildet Tilkoblede utskriftstjenester klikker du på Administrer alternativer og velger deretter Fortsett eller Godta alle.

9. I HP+-tilbud-skjermbildet klikker du på Fortsett og deretter på Aktiver HP+.

Aktivere HP+ i HP Smart-appen
  10. Logg deg på HP-kontoen din.

Hvis du ikke har en konto ennå, følger du trinnene som er angitt, for å opprette et brukernavn og passord og velge området ditt.

11. Fortsett med trinnene for å sette opp kontoen din og innfri tilbudet om gratis utskrift og Instant Ink.

HP Instant Ink-tilbudet i HP Smart-appen
  12. I skjermbildet Angi opplysningene dine for å motta en ny [blekk/toner]patron velger du et abonnement, angir frakt- og betalingsinformasjon og klikker deretter på Fortsett.

13. Velg Send kobling eller Hopp over sending av kobling i Skriv ut fra andre enheter-skjermbildet. Utskrift fra andre mobile enheter eller skrivebord aktiveres ved installasjon av HP Smart-appen.

Konfigurasjonen er fullført og du kan starte utskriften. Hvis konfigurasjonen ikke ble fullført, skriver ikke skriveren ut og det vises et varsel for å fullføre konfigurasjonen.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.