• Opplysning

• Tilbakemelding

HP ENVY Inspire-skrivere – feil om emballasje, registrering eller kontroll av elementer vises under skriveroppsett

Under oppsettet av en ENVY Inspire 7200e- eller 7900e-skriver kan HP Smart-appen slutte å svare på grunn av en feil som skyldes skriverstatus, åpne deksler eller hindringer, for eksempel emballasjemateriale som sitter igjen inne i skriveren. En av følgende feil vises når dette problemet oppstår:

• Fjern all emballasje fra skriveren for å fortsette oppsettet

• Kan ikke registrere skriveren på kontoen din med feilkoden OW_4XX_OWSWS00001

• Sjekk elementene nedenfor for å løse potensielle problemer

Sjekk elementene nedenfor for å løse potensielle problemer

Bruk følgende fremgangsmåte for å klargjøre skriveren din for oppsettet på riktig måte. Fortsett med skriveroppsettet etter hver oppgave til det er fullført.

Kontroller at skriveren er klar for oppsett

Kontroller at alle innvendige emballasjer er fjernet, alle deksler er lukket og skuffer satt inn igjen.

1. Kontroller og påse følgende:

• Skriveren er plassert på et stabilt, jevnt underlag.

• Pappen er fjernet fra utskriftsområdet.

Fjerne pappen fra utskriftsområdet
    • All tape og papp er fjernet fra innsiden av papirskuffområdet.

Fjerne all teip og papp fra papirskuffen
    • Det er ingen hindre i den grå fotoskuffen, og skuffen kan bevege seg fritt.

• Blekkpatrondekselet og frontdekselet er ordentlig lukket.

• Papirbreddeskinnen er skjøvet til kantene på hovedskuffen.

Skyve papirbreddeskinnene mot kantene til hovedskuffen
  2. Lukk hovedskuffen.

Lukke hovedskuffen
  3. Hvis det vises en feilmelding om papirstopp eller patronvogn fastkjørt, trykker du på OK på skriverens kontrollpanel.

4. Åpne frontdekselet og lukk det.

Dette oppdaterer skriverstatusen.

Åpne og lukke frontdekselet

Vent opptil 60 sekunder, hvis HP Smart-appen fortsatt ikke reagerer, fortsett til neste trinn.

Start HP Smart og skriveren på nytt

Start HP Smart-appen og skriveren på nytt.

1. Lukk HP Smart-appen.

2. Fra skriverens kontrollpanel trykker på av/på-knappen, venter til skriveren slår seg av og slår den deretter på.

3. Vent til skriveren er inaktiv og er stille før du fortsetter.

4. Åpne HP Smart-appen, og trykk deretter på Fullfør oppsett for å fortsette med skriveroppsettet.

Hvis problemet vedvarer, fortsetter du til neste trinn.

Gjenopprette fabrikkinnstillinger

Gjenopprett skriverens fabrikkinnstillinger via berøringsskjermens innstillingsmeny.

1. På skriverens kontrollpanel trykker du på Hjem-knappen .

1. Hvis meldingen HP-programvare konfigurerer skriveren... vises, trykker du på .

Trykke på ikonet ?
    2. Trykk på Avslutt.

Et fastvareoppdateringsskjermbilde åpnes.

3. Trykk på Neste, velg din preferanse, og trykk deretter på Lagre.

Startskjermbildet åpnes.

2. Trykk på det øverste banneret.

3. Trykk på Oppsett-ikonet , og trykk deretter på Skrivervedlikehold.

4. Bla ned, og trykk deretter på Gjenopprett > Gjenopprett fabrikkinnstillinger.

5. Trykk på Fortsett på bekreftelsesmeldingen for å fullføre gjenopprettingen til fabrikkinnstillinger.

Når gjenopprettingen er fullført, slås skriveren på automatisk.

6. Vent til skriveren er stille og inaktiv før du fortsetter.

7. Åpne HP Smart-appen.

8. På startskjermen høyreklikker du på det eksisterende skrivernavnet og deretter på Skjul skriver eller Glem denne skriveren.

9. Klikk på eller Legg til skriver, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å koble skriveren til et trådløst nettverk og fortsette oppsettet.

Hvis problemet vedvarer, fortsetter du til neste trinn.

Kontakt HPs kundestøtte

Hvis de foregående trinnene ikke løste problemet, må du ta kontakt med HPs kundestøtte for videre hjelp.

1. Angi produktserienummeret for å vise garantistatus og endre posisjonen din, om nødvendig.

2. Velg et alternativ for støtte. Hvis du er i stillehavsregionen i Asia, blir du henvist til et lokal servicesenter i ditt område.