• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet M109-M112-skrivere – Skrive ut selvtestsider

Selvtestrapporter for skrivere inneholder statusinformasjon og hjelper deg med å løse problemer relatert til maskinvare, blekk og nettverkstilkobling.

Skriv ut en konfigurasjonsrapport

En konfigurasjonsrapport viser viktig informasjon om skriveren, for eksempel nettverksstatus, skriverens IP-adresse, skriverens PIN-kode og Wi-Fi Direct-passord.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Trykk på Fortsett-/Avbryt-knappen-knappen på skriverens kontrollpanel for å aktivere skriveren.

3. Trykk på og hold inne Fortsett-/Avbryt-knappen til Klar-lampen begynner å blinke.

En konfigurasjonsrapport skrives ut.
    Eksempel på en konfigurasjonsrapport

Skriv ut en testrapport for trådløst nettverk (bare for trådløse modeller)

En testrapport for trådløst nettverk viser viktige nettverksinnstillinger, for eksempel nettverksstatus og skriverens IP-adresse.

1. Kontroller at papiret er lagt i hovedskuffen, og slå deretter på skriveren.

2. Trykk på Fortsett-/Avbryt-knappen-knappen på skriverens kontrollpanel for å aktivere skriveren.

3. Trykk på og hold inne Trådløs-knappen til Klar-lampen blinker.

Et testrapport for trådløst nettverk skrives ut.

Eksempel på en testrapport for trådløst nettverk