• Opplysning

• Tilbakemelding

HP PC-er - Finner ingen stasjoner under installeringen av Windows 11 eller Windows 10 (Intel 11.-generasjons prosessorer)

Ingen stasjoner kan bli funnet fordi Verktøyet Media Creation ikke leverer lagringsdriverne. Følg denne fremgangsmåten for å opprette installasjonsmedier, finne og installere de manglende lagringsdriverne og fullføre Windows 11- eller Windows 10-installasjonen.