• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

HP-PC-er – Bruke HP Palette

HP Palette er en app som omfatter spesialverktøy for bildesøk og koblinger til andre kreative apper.

HP Palette har innebygd ansiktsgjenkjenning kalt Photo Match som gjør det mulig å finne samsvarende ansikter i bildene du har lagret på PC-en. HP Palette gjør det også mulig å finne lignende bilder.

HP Palette kan kobles til andre apper som øker produktiviteten.

• HP QuickDrop sørger for at kan sende filer trådløst mellom telefonen og enheten på et blunk, takket være øyeblikkelig parkobling og lynrask overføring.

• Duet Display gjør det mulig å bruke en annen enhet (iOS, Android, Chrome eller Mac) som en ekstraskjerm for HP-enheten, og utvide den tilgjengelige skjermplassen.

• I Concepts kan du lage digitale skisser og tegninger på HP-enheten. Du kan idémyldre og tegne på en tom bakgrunn eller på et eksisterende bilde.

• Adobe Creative Cloud gir deg tilgang til et eksklusivt spesialtilbud for HP-kunder på Adobe Creative Cloud-appene. Dette abonnementet selges separat.

• Dropbox gir deg tilgang til et eksklusivt spesialtilbud for HP-kunder på Dropbox-lagring i nettskyen. Dette abonnementet selges separat.

Kom i gang med HP Palette

HP Palette er forhåndsinstallert på utvalgte datamaskiner med Windows 11- eller Windows 10-operativsystemet.

Du kan bruke eksempelbildene i Bilder-mappen på datamaskinen når du utforsker appen. Når du legger til dine egne bilder i Bilder-mappen eller en undermappe i Bilder-mappen, kan du bruke Photo Match-funksjonen til å finne bilder.

Startsiden i HP Palette

Hvordan fungerer Photo Match?

Photo Match bruker avansert ansiktsgjenkjenning til å finne samsvarende ansikter i bildene på enheten din.

Photo Match søker etter bilder lokalt på enheten, noe som betyr at bildene dine ikke blir delt i nettskyen, og bilder og data forblir private. Search-funksjonen (Søk) bruker heller ikke en Internett-tilkobling.

Photo Match søker i Bilder-mappen og eventuelle undermapper du legger til i Bilder-mappen. Photo Match søker bare gjennom bilder som inneholder et ansikt.

Bruk Photo Match til å finne bilder

Du kan bruke Photo Match til å finne bilder på enheten din og samsvare ansikter.

Merk:

Photo Match søker bare gjennom Bilder-mappen og alle undermappene for å finne samsvarende ansikter.

1. Søk på og åpne HP Palette.

2. Hvis du vil finne et bilde som du skal bruke i søket, kan du sortere bildene i My Gallery (Mitt galleri) ved å bruke et av følgende alternativer:

• Most Recent - Oldest (Nyeste–eldste): Sorterer bildene fra seneste til tidligste dato.

• Oldest - Most Recent (Eldste–nyeste): Sorterer bildene fra tidligste til seneste dato.

• Largest - Smallest (Største–minste): Sorterer bildene fra største til minste filstørrelse.

• Smallest - Largest (Minste–største): Sorterer bildene fra minste til største filstørrelse.

• Name A - Z (Navn A–Z): Sorterer bildene alfabetisk etter filnavn fra A til Z.

• Name Z - A (Navn Å–Z): Sorterer bildene alfabetisk etter filnavn fra Å til Z.

3. Når du skal starte et søk, kan du gjøre et av følgende:

1. Klikk på et bilde i My Gallery (Mitt galleri), og klikk deretter på Search (Søk) for å starte et søk.

2. Dra et bilde fra My Gallery (Mitt galleri), og slipp det i Drag & Drop-boksen (Dra og slipp) øverst til venstre.

3. Dra et bilde fra Bilder-mappen eller en undermappe, og slipp det i Drag & Drop-boksen (Dra og slipp) øverst til venstre.

4. Klikk på Browse (Bla gjennom) øverst til venstre for å finne et bilde på enheten din.

4. Gå til Photo Match-skjermen, velg ansiktene du vil finne, velg et datointervall fra Date Range-listen (Datointervall) og klikk på Refine Search (Begrens søk).

Søkeskjerm i HP Palette
    Merk:

Hvis ingen ansikter blir registrert i bildet, er ikke Refine Search-alternativet (Begrens søk) aktivt.

Når Photo Match finner noe som samsvarer med et angitt ansikt på et bilde, legger den til alle samsvarende atchene bilder i Match Results (Samsvarende resultater). Søket kan ta lengre tid, avhengig av hvor mange bilder du har lagret i Bilder-mappen.

Legge til mapper i Photo Match

Photo Match finner og søker gjennom undermappene i Bilder-mappen automatisk.

1. Legg til en ny undermappe i Bilder-mappen.

2. Legg til et bilde i den nye undermappen.

Det nye bildet vises i My Gallery (Mitt galleri). Nye søk på samsvarende ansikter i bildene inkluderer den nye undermappen.

Merk:

Hvis du sletter en undermappe fra Bilder-mappen, blir bildene i den aktuelle mappen fjernet fra My Gallery (Min galleri).

Feilsøking av Photo Match

Følg disse anbefalingene for å feilsøke problemer med Photo Match.

Hvis du ikke ser alle bildene dine i Photo Match-galleriet, må du kontrollere at følgende betingelser er oppfylt:

• Kontroller at bildene er av en støttet filtype (JPG, PNG eller TIFF).

• Kontroller at bildene ligger i Bilder-mappen på datamaskinen.

• Kontroller at bildet du ser etter inneholder et ansikt.

Åpne apper fra HP Palette

My Apps-delen (Mine apper) i HP Palette viser ikoner som du kan klikke på for å åpne andre apper fra HP Palette.

Ikoner i My Apps (Mine apper)

App

Ikon

HP QuickDrop

HP QuickDrop-ikon

Duet Display

Duet Display-ikon

Concepts

Concepts-ikon

Dropbox

Dropbox-ikon

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud-ikon
Merk:

Concepts støttes for øyeblikket bare på telefoner eller nettbrett med et iOS- eller Android-operativsystem. Concepts-ikonet åpner bare en app på støttede enheter. Hvis du klikker på Concepts-ikonet fra HP Palette på en datamaskin, åpnes Concepts-nettstedet.

Del bilder med HP QuickDrop

Du kan bruke HP QuickDrop til å sende bilder fra enheten din til andre enheter på tekstmelding eller e-post.

1. Søk på og åpne HP Palette.

2. Klikk på HP QuickDrop-ikonet for å åpne appen.

3. Velg enheten du vil sende bilder til i Send To-listen (Send til).

4. Åpne HP QuickDrop-appen på enheten for å opprette tilkoblingen.

5. På HP QuickDrop-skjermen klikker du på et av følgende ikoner for å sende bilder eller tekstmeldinger til datamaskinen din, se gjennom bilder du har mottatt, eller oppdatere innstillingene.

• Klikk på Attach Files-ikonet (Legg ved filer) for å sende et bilde fra datamaskinen til den tilkoblede enheten.

• Klikk på New Message-ikonet (Ny melding) for å sende en tekstmelding fra datamaskinen til den tilkoblede enheten.

• Klikk på Received Files-ikonet (Mottatte filer) for å åpne My Received Files-mappen (Mine mottatte filer) som inneholder bildene du har mottatt fra den tilkoblede enheten.

• Klikk på Settings-ikonet (Innstillinger) for å oppdatere innstillingene. Se HP QuickDrop-innstillinger for mer informasjon.

HP QuickDrop-innstillinger

Skjermbildet med HP QuickDrop-innstillinger inneholder informasjon om enheter, fillagring og elementer i innmatingen.

• Administrer enheter: Du kan klikke på Unpair (Opphev parkobling) ved siden av navnet på den tilkoblede enheten for å fjerne tilkoblingen. Du kan også koble til en enhet ved å klikke på Add new device (Legg til ny enhet). Last ned HP QuickDrop på enheten, og skann deretter QR-koden som vises.

• Lydvarsler: Bruk vekslebryteren Sound notifications (Lydvarsler) til å slå varslingslyden av eller på.

• Fjern alle elementer fra innmatingen: Klikk på Clear (Tøm) for å fjerne alle elementer i innmatingen. Elementer som er lagret lokalt på enheten, blir ikke slettet.

• Fillagring: Klikk på Change (Endre) for å endre hvilken mappe filene blir lagret i når de sendes til enheten.

• Endre personverninnstillingene: Klikk på Change your Privacy Settings (Endre personverninnstillingene) for å tillate at HP bruker analyse til å samle inn data. Du kan også klikke på Don't Allow (Ikke tillat) for å hindre datainnsamling.

• Personvernerklæring: Klikk på Privacy Policy (Personvernerklæring) for å åpne HP Privacy Central, hvor du kan se gjennom HPs personvernerklæring.

• Lisensavtale for sluttbrukere: Klikk på End User License Agreement (Lisensavtale for sluttbrukere) for å se gjennom lisensavtalen.

• Finn ut mer om HP QuickDrop: Klikk på Learn More About HP QuickDrop (Finn ut mer om HP QuickDrop) hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du parkobler enheten med en datamaskin.