• Opplysning
    Windows 11

Du finner vanlige spørsmål og svar her.

• Tilbakemelding

Laster inn...

Klargjør en HP-skriver for resirkulering eller avhending

Hvis du selger, resirkulerer eller avhender skriveren, tar du ut blekkpatronene, overfører eller sier opp Instant Ink-kontoen din og gjenoppretter fabrikkinnstillingene.

Ta ut og resirkuler blekkpatronene

Ta ut og resirkuler blekkpatronene eller tonerkassettene før du selger, resirkulerer eller kaster HP-skriveren din.

Overfør eller si opp HP Instant Ink-tjenesten

Overfør Instant Ink-tjenestene dine til en ny HP-skriver, eller si opp Instant Ink-tjenesten.

Gjenopprett fabrikkinnstillinger på HP-skriveren

Tilbakestill skriveren for å fjerne alle tidligere skriverinnstillinger og preferanser.

Fjern skriveren fra HP-kontoen din

Hvis du har en HP Smart-konto (tidligere kalt HP Connected), fjerner du skriveren fra kontoen din.

1. Logg deg på kontoen din på HP Smart nettstedet.

2. Velg om nødvendig skriveren din, og klikk deretter på Fjern skriver.

Fjerne skriveren fra HP Smart-kontoen
  3. Klikk på Fjern for å fjerne skriveren.

Bekrefte fjerning av skriveren fra HP Smart-kontoen

Resirkuler skriveren

Når du har tatt ut blekkpatronene, overført eller sagt opp HP-kontoene og gjenopprettet fabrikkinnstillingene, resirkulerer du HP-skriveren.

Gå til HP-produktretur og -resirkulering for å få mer informasjon.