• Tilbakemelding

HP Smart Tank-skrivere - 'Vi kan ikke finne en skriver'-feil i HP Smart

Hvis HP Smart ikke klarer å finne skriveren i HP Smart Tank 670, 720, 750, 6000, 7000 eller 7300-serien, eller hvis du blir bedt om å oppgi et Wi-Fi Direct-passord, foretar du en tilbakestilling til skriverens fabrikkinnstillinger for å starte skriveren i Wi-Fi-oppsettmodus. Når skriveren er i Wi-Fi-oppsettmodus, bruker du HP Smart for å finne skriveren og koble den til via Wi-Fi-nettverket.

Gjenopprett fabrikkinnstillingene og konfigurer skriveren

Gjenopprett en HP Smart Tank-skriver til fabrikkinnstillingene og konfigurer skriveren ved hjelp av HP Smart-appen.

1. Løft blekkpatrondekselet fra venstre side av skriveren.

Løfte opp blekkpatrondekselet
  2. Trykk på informasjonsknappen på skriverens kontrollpanel i tre sekunder.

Alle knappene på kontrollpanelet lyser.

3. Trykk på informasjonsknappen og Avbryt-knappen til 00 vises og Wi-Fi-knappen blinker.

4. Senk blekkpatrondekselet.

Senking av blekkpatrondekselet
  5. Vent i 30 sekunder.

6. Trykk på av/på-knappen, eller koble fra strømledningen for å slå av skriveren.

7. Slå på skriveren, og vent deretter til Wi-Fi-knappen blinker og Wi-Fi-ikonet på skriverskjermbildet kretser.

Skriveren går inn i trådløs konfigureringsmodus.

8. Åpne HP Smart-appen, legg til skriveren og følg deretter instruksjonene for å fullføre skriveroppsettet.