• Opplysning

• Tilbakemelding

HP PC-er - Ingen lyd i høyttalerne

Du kan forsøke å løse problemer som hvis det ikke er lyd fra høyttalerne (ingen lydstyrke eller lyden fungerer ikke), eller hvis lyden er kvalt, tilbakevendende, sprakende/knitrende eller forvrengt.

Start datamaskinen på nytt

Hvis det ikke kommer noen lyd fra høyttalerne eller hodetelefonene som er koblet til datamaskinen, kan det hende at et program som kontrollerer enheten hindrer andre programmer i å bruke høyttalere eller hodetelefoner.

1. Start datamaskinen på nytt, og test deretter lyden for å se om problemet er løst.

Kjøre lydsjekk i HP Support Assistant

Kjør lydsjekk i HP Support Assistant for å forsikre at lydenheten fungerer som den skal.

1. Gå til HP Support Assistant for å laste ned og installere programvaren med HP Support Assistant, hvis den ikke allerede er installert på datamaskinen.

2. Søk etter og åpne HP Support Assistant i Windows.

3. I fanen Mitt dashbord, klikker du på Reparasjoner og diagnostikk.

Klikk Feilsøking og løsninger i Min bærbare PC-ruten
  4. Klikk på Lydsjekk i delen Løsninger med ett klikk.

5. Klikk på Neste, og vent til lydtesten er fullført.

Klikke på Neste for å starte lydsjekken
  6. Se gjennom testresultatene på delen med diagnostikkresultatene for lyd og mikrofon, og klikk deretter på Test lyd.

Gå gjennom testresultatene for lyd, og klikk deretter på Test lyd
  7. Hvis lyden ikke er som den skal, klikker du på Kan ikke høre lyd og følger instruksjonene på skjermen.

Kjør feilsøking for lydproblemer

Identifiser og reparer lyd feil automatisk med Windows feilsøking for lyd.

1. Høyreklikk på varsling området høyttalerikonet , og velg deretter Feilsøk etter lydproblemer.

2. Velg enheten du vil feilsøke, og klikk deretter på Neste for å starte feilsøkingen.

3. Hvis det vises en anbefalt handling, velger du Bruk denne løsningen og test deretter lyden.

Testr eksterne høyttalere eller hodetelefoner

Hvis du bruker eksterne høyttalere, kan det hende at det er en feil på dem.

1. Koble til og prøv å bruke andre høyttalere eller hodetelefoner med datamaskinen. Hvis de gir lyd uten problemer, er det en feil på den opprinnelige enheten.

Merk:

Hvis du bruker Bluetooth- eller trådløse enheter, kontrollerer du at de er paret etter produsentens instruksjoner.

Oppdatere lyddriveren

Du kan bruke Windows Update til å oppdatere de nyeste lyddriverne som er tilgjengelig for datamaskinen.

1. Søk etter og åpne Se etter oppdateringer i Windows. Installer alle tilgjengelige oppdateringer.

Hvis du vil vite mer om Windows Update, kan du gå til HP-PC-er - Oppdatere drivere ved hjelp av Windows Update (Windows 11, 10).