• Opplysning

• Tilbakemelding

OfficeJet Pro 9010- og 9020-skrivere – fastvareoppdatering mislykkes og en b305ddf9-feil vises

Under en fastvareoppdatering av en skriver kan det hende at en melding om at skriveroppdateringen ikke kunne lastes ned eller at en b305ddf9-feil vises.

Tilbakestill skriveren, og last deretter ned fastvaren igjen.

Melding om mislykket fastvarenedlasting på skriverens kontrollpanel

Tilbakestill skriveren

Tilbakestill skriveren for gjenoppretting etter skriverfeil eller -svikt.

1. Hvis skriveren har et oppladbart batteri, fjerner du det.

2. Med skriveren slått på trekker du ut strømledningen fra skriveren.

3. Koble strømledningen fra stikkontakten.

4. Vent i 60 sekunder.

5. Koble strømledningen til et vegguttak og til skriveren.

Merk:

HP anbefaler at du kobler skriveren direkte til en stikkontakt.

6. Slå på skriveren for å fullføre tilbakestillingen.

Oppdater skriverprogramvaren

HP leverer regelmessig nye fastvareversjoner for skrivere med produktforbedringer eller problemløsninger. Oppdater fastvare og apper regelmessig slik at du får mest mulig ut av skriveren.

• Oppdater fra skriverens kontrollpanel: Mange HP-skrivere med berøringsskjermer eller menyer kan koble seg direkte til HP for å finne og installere oppdateringer. Kontroller at datamaskinen er koblet til en aktiv Internett-tilkobling. Dersom skriveren er koblet til med en USB-kabel, kan du bruke et av de andre alternativene.

Finn Produktoppdatering- eller Se etter oppdateringer-menyen ved å trykke på HP ePrint-ikonet eller -knappen ( or ) på skriveren. Du kan også åpne Oppsett-, Service- eller Innstillinger-menyen, velge Preferanser, Skrivervedlikehold eller Verktøy hvis nødvendig og deretter velge Webtjenester, Skriveroppdatering eller LaserJet-oppdatering.

• Last ned skriverprogramvare fra HPs kundestøtte: Når skriveren er slått på og koblet til datamaskinen eller nettverket, går du til HP-programvare og drivernedlastinger for å se etter og installere tilgjengelige oppdateringer som er oppført under Fastvare.

• Installer oppdateringer gjennom HP Smart-appen: Åpne HP Smart-appen, og opprett en konto eller logg på. Hvis du ikke har HP Smart, kan du laste det ned fra 123.hp.com eller fra appbutikken. Når du har lagt til skriveren, klikker du på skriverbildet. Klikk deretter på Startside for skriver (EWS) eller Avanserte innstillinger, klikk på Verktøy eller Webtjenester, og klikk deretter på Skriveroppdateringer.