• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-skrivere - Feilmelding "Kan ikke registrere skriveren til kontoen"

Under skriveroppsettet blir ikke skriveren koblet til HP-skytjenester, og en kan ikke registrere skriveren på til kontoen-feilmelding vises med feilkoden UA_200_OWSVD00001 eller OW_4XX_0WSWS00001 i HP Smart-appen eller HP Easy Start. Fullfør skriveroppsettet for å registrere skriveren til kontoen din.

Utfør følgende oppgaver i angitt rekkefølge. Prøv å fullføre skriveroppsettet etter hver oppgave.

Feilmeldingen Kan ikke registrere skriveren i kontoen

Kontroller at skriverens maskinvare er klargjort

Kontroller at all emballasjen er fjernet, og at skriveren er slått på.

1. Åpne skriverdørene, fjern all tape og emballasjen fra innsiden av skriveren, inkludert vognområdet, og lukk deretter skriverdørene.

Merk:

På HP ENVY Inspire 7200- og 7900-skriverseriene må du fjerne overflødig emballasje mellom papirskuffene og teipen som fester skuffene, og lukke papirskuffdørene helt.

Eksempel på mulige tapeplasseringer

Finne og fjerne teipen
  2. Trykk på Av/på-knappen for å slå på skriveren eller aktivere den fra hvilemodus.

3. Gå tilbake til feilvinduet, og klikk deretter på Prøv på nytt.

Kontroller at skriveren er koblet til internett

Kontroller at skriveren er koblet til en aktiv Internett-tilkobling.

På skriverens kontrollpanel trykker du på trådløsikonet eller -lampen .

• Hvis trådløsikonet eller -lampen lyser blått, er den koblet til nettverket. Gå videre til trinn 3.

• Hvis trådløsikonet eller -lampen blinker, kobler du skriver til på nytt til et trådløst nettverk. Plasser skriveren innenfor rekkevidden til Wi-Fi-rutersignalet, og koble den deretter til nettverket.

Start skriveren og programvaren på nytt

Slå skriveren av og deretter på igjen, og start HP Smart-appen på nytt.

1. Lukk HP Smart-appen.

2. Slå skriveren av og deretter på igjen.

3. Vent opptil to minutter for å koble skriveren til det trådløse nettverket.

4. Åpne HP Smart-appen, og klikk deretter på Fullfør oppsett.

5. Hvis det vises et feilvindu, går du til trinn 4.

Oppdater skriverprogramvaren

Søk etter og installer alle tilgjengelige fastvareoppdateringer som inneholder nye funksjoner eller løser problemer.

Gjenopprett fabrikkinnstillinger på HP-skriveren

Tilbakestill skriveren for å fjerne alle tidligere skriverinnstillinger og preferanser.

Koble fra skriveren fra HP Smart-appen

Bruk alternativet Skjul skriver i HP Smart for å fjerne skriveren fra kontoen din.

1. Velg HP Smart-appen, og deretter åpne den på nytt.

2. Høyreklikk eller trykk lenge på skriverikonet, og klikk deretter Skjul Skriver.

Eksempel på å klikke på Glem denne skriveren i HP Smart

Starte konfigurasjonsprosessen på nytt med HP Smart

Konfigurer skriveren gjennom HP Smart-appen.

1. Åpne HP Smart-appen.

2. Klikk på Legg til skriver eller finn skriveren.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere skriveren.

Hvis du ikke kan fullføre konfigurasjonen, starter du HP Smart-appen på nytt og prøver igjen.

Kontakt HPs kundestøtte

Hvis de foregående trinnene ikke løste problemet, må du ta kontakt med HPs kundestøtte for videre hjelp.

1. Angi produktserienummeret for å vise garantistatus og endre posisjonen din, om nødvendig.

2. Velg et alternativ for støtte. Hvis du er i stillehavsregionen i Asia, blir du henvist til et lokal servicesenter i ditt område.