HP-PC-er – Feilsøke problemer med berøringsskjermen i Windows 10

Når berøringsskjermen på den bærbare datamaskinen eller alt-i-ett-datamaskinen ikke svarer, eller svarer unøyaktig, finnes det flere feilsøkingstrinn du kan prøve for å løse problemet.

For pekepennproblemer kan du gå til HP PCer – pekepennen på berøringsskjermen er unøyaktig eller slutter å virke.