• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PCer – Datamaskinen låser seg eller fryser

Hvis Windows slutter å svare på musen og tastaturet, ingenting beveger seg på dataskjermen, eller musepekeren roterer kontinuerlig, kan du kanskje løse problemet.

Hvis datamaskinen er låst, og det vises en blå skjerm-feil, går du til HP-PC-er – Feilmeldinger vises på en blå skjerm (Windows 10).

Hvis datamaskinen låser seg når den skal våkne fra hvilemodus, går du til HP-PCer – Problemer med hvilemodus og dvalemodus.

Avansert feilsøking ved låsing eller frysing av datamaskin

Hvis datamaskinen fortsetter å låse seg eller fryse etter at du har forsøkt de grunnleggende feilsøkingstrinnene, kan du prøve flere trinn for å løse problemet.