• Opplysning

• Tilbakemelding

Ytelseskontroll med termisk kontroll

Ytelseskontrollen med innstillinger for termisk kontroll er tilgjengelig på enkelte bærbare HP OMEN-datamaskiner.

Merk:

Ytelseskontroll med termisk kontroll er bare tilgjengelig på visse modeller, inkludert OMEN 15-ek1xxx bærbar PC, OMEN 15-en1xxx bærbar PC, OMEN by HP 16-b0xxx bærbar PC, OMEN by HP 16-c0xxx bærbar PC og OMEN by HP 17-ck0xxx bærbar PC.

Ytelseskontrollskjermen med alternativet Termisk kontroll
  • Balansert: Egnet for vanlige oppgaver. Viftehastigheten og strømmen til datamaskinen er balansert avhengig av kravene til aktiviteten.

• Ytelse: Egnet for spilling og innholdsoppretting. Strømmen øker til prosessoren og grafikken for å gi maksimal ytelse. Ekstra viftestøy og varme genereres av økt viftehastighet.

• Termisk kontroll:

• MAKS: Viften fungerer ved maksimal hastighet uansett last, og kjøler systemet så raskt som mulig. Ekstra viftestøy og varme genereres.

• AUTO: Datamaskinen justerer viftehastigheten avhengig av lasten (mengden arbeid den utfører). Dette kontrolleres automatisk i BIOS. Denne innstillingen er det mest effektive alternativet for å matche den nødvendige viftehastigheten til systemets belastning.

• MANUELL: Ved å sette Termisk kontroll til MANUELL aktiveres glidebryteren for systemviftens hastighet. Flytt glidebryteren for å justere hastigheten til systemviften til ønsket hastighetsområde for viften, og reduser eller øke støy og varme som genereres. Datamaskinen justerer automatisk strømmen til prosessoren og grafikkprosessoren for å stemme med den foretrukne viftehastigheten.

• Hvis du trenger høyere ytelse, kan du justere glidebryteren til høyre for å øke viftehastigheten. Økt viftehastighet genererer mer støy og varme.

• Hvis du trenger et stillere miljø, kan du justere glidebryteren til venstre for å redusere viftehastigheten. Redusert viftehastighet reduserer ytelsen til datamaskinen.