• Opplysning

• Tilbakemelding

HP DeskJet Plus 4100-skrivere - førstegangsoppsett av skriveren

For å sette opp en skriver for første gang, fjerner du skriveren fra esken, kobler til strømledningen, legger skriveren til HP Smart, legger i papir, setter inn blekkpatronene og fullfører oppsettet.

Merk:

Hvis du ser etter programvaren for skriveren, kan du gå til 123.hp.com.

Ta skriveren ut av esken

Ta skriveren ut av esken, og fjern alt av teip, klistremerker og emballasje.

ADVARSEL:

For å unngå konfigurasjonsproblemer og potensielle skriverskade må du sørge for at alt internt pakksmateriale fjernes, alle dører er lukket og skuffer satt inn igjen før du slår på skriveren.

1. Ta skriveren ut av esken.

2. Fjern all teip og emballasjemateriale fra innsiden og utsiden av skriveren.

3. Senk utskuffen.

Åpne blekkpatrondekselet
  4. Fjern all tape og patronutskrift fra blekkpatrondekselet og inne i skriveren.

Fjerne emballasjen fra blekkpatrondekselet og innsiden av skriveren
  5. Lukk blekkpatrondekselet.

6. Fjern all maskinvare og materialer fra esken.

7. Resirkulere boksen og emballasjen.

Koble til strømledningen

Koble skriveren inn i en stikkontakt, og slå deretter på skriveren.

Merk:

Ikke koble til en USB-kabel på dette tidspunktet. Tilkobling til datamaskinen er opprettet under installeringen av programvaren.

1. Koble strømledningen til på baksiden av skriveren og inn i en stikkontakt.

Koble til strømkabelen
  2. Trykk på av / på-knappen.

3. Vent til skriveren er uvirksom og stille.

Legge skriveren til i HP Smart

HP Smart-appen kreves og bidrar til å koble enheten til skriveren. Den veileder deg også gjennom resten av konfigurasjonsprosessen.

1. Gå til 123.hp.com for å laste ned og installere programvaren.

Merk:

Hvis HP Smart ikke installeres på enheten, kan du gå til Kan ikke laste ned og installere HP Smart-skriverappen for feilsøking.

2. Åpne appen, og trykk deretter på Legg til en ny skriver eller trykk på plusstegnet for å finne skriveren.

3. Følg ledetekstene i HP Smart for å koble skriveren til nettverket og enheten.

4. Registrer deg for HP+ eller Instant Ink.

Merk:

Dette er valgfritt og avhenger av land/region.

5. Følg animasjonen i HP Smart-appen for å legge i papir og installere blekkpatroner.

Trinnene som følger på denne siden, kan brukes sammen med instruksjonene i HP Smart for å fullføre skriverkonfigurasjonen.

Legg i vanlig papir

Legg vanlig papir i papirskuffen.

1. Løft innskuffen.

Løfte innskuffen
  2. Skyv papirbreddeskinnen helt mot venstre.

Skyv papirskinnen mot venstre
  3. Legg en bunke med vanlig hvitt papir i papirskuffen.

Legge papir i skuffen
  4. Skyv papirbreddeskinnen mot høyre til den stopper mot kanten av papiret.

Skyve inn papirledeskinnen
  5. Senk utskuffen, og trekk deretter ut skuffeforlengeren.

Åpne utskuffen og skufforlengelsen

Installer blekkpatronene og fullfør oppsettet

Installer HP-blekkpatronene som fulgte med skriveren.

1. Senk utskuffen, og åpne blekkpatrondekselet.

2. Ta blekkpatronene ut av emballasjen.

3. Hold patronene etter sidene, og fjern beskyttelsestapen.

ADVARSEL:

Ikke berør de kobberfargede elektriske kontaktene eller blekkdysene, eller ta på beskyttelsestapen på nytt. Berøring av disse delene kan føre til blekksystemfeil.

Fjerne teipen fra blekkpatronen
  4. Skyv blekkpatronene inn i tilsvarende spor i henhold til fargen, og trykk opp hver til de klikker på plass.

Sett i blekkpatronen
  5. Lukk blekkpatrondekselet.

Skriveren skriver ut et sett med informasjonssider, inkludert en justeringsside.

6. Følg instruksjonene på justeringssiden for å kalibrere blekkpatronene for å få best utskriftskvalitet.