HP PC-er for bedrifter - Dårlig ytelse etter oppdatering av HP Sure Sense til HP Wolf Security

Hvis du har både HP Sure Sense versjon 4.3 og Sophos Intercept X Endpoint installert på datamaskinen, kan du oppleve ytelsesproblemer. Du kan løse dette problemet og hindre at det oppstår igjen.

HP oppgraderte nylig sine sikkerhetsprodukter til HP Wolf Security. Som en del av denne oppgraderingen ble HP Sure Sense oppgradert til versjon 4.3. Hvis Sophos Intercept X Endpoint er aktivert til samme datamaskin som HP Sure Sense v4.3, kan datamaskinen oppleve problemer med ytelse og stabilitet. Dette kan føre til at den ikke reagerer.

Dette problemet påvirker HP Sure Sense v4.3 og nyere, og påvirker sannsynligvis alle versjoner av Sofos Intercept X Endpoint med Sophos Exploit Prevention (HMPA). Dette problemet er ikke sett med tidligere versjoner av HP Sure Sense.

Sophos Intercept X Endpoint har en registreringskomponent som kalles HMPA, som laster inn hmpalert.dll i alle overvåkede prosesser. Denne .dll-filen er også lastet inn i HP Sure Sense-prosesser. En HP Sure Sense behandler minnekartfiler ved hjelp av MapViewOfFileEx, som er den samme ressursen hmpalert.dll som brukes for å få tilgang til NtQueryVirtualMemory. Når begge programmer prøver å få tilgang til denne ressursen samtidig, slutter begge å reagere.

Start datamaskinen på nytt for å oppdatere HP Wolf Security

Hvis datamaskinen er tregere på grunn av dette problemet, må du kontrollere at datamaskinen er koblet til Internett og deretter starte den på nytt.

HP har implementert en løsning for dette problemet til alle HP Wolf Security-enheter som er på nettet. Denne løsningen trer i kraft når datamaskinen startes på nytt. Kontroller at problemet er løst etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Legge til ekskluderinger for HP Wolf Security

I tillegg til å starte datamaskinen på nytt, anbefaler HP å legge til ekskluderinger i Sophos Intercept X Endpoint-konfigurasjonen for å hindre at Sophos HMPA-komponenten skanner HP Wolf Security-mapper og åpner til HP Wolf Security-prosesser.

Utelat følgende mapper i Sophos:

• %ProgramFiles%\HP\Sure Click

• %ProgramData%\Bromium

• %UserProfile%\AppData\Local\Bromium

• %UserProfile%\AppData\LocalLow\Bromium