• Opplysning

• Tilbakemelding

Tilbakestill datamaskinen når Windows ikke starter opp som normalt

Bruk Windows Recovery Environment til å tilbakestille systemet når Windows ikke starter opp som normalt.

1. Velg en metode for å åpne Windows Recovery Environment.

• Start datamaskinen på nytt, og trykk umiddelbart på f11-tasten gjentatte ganger.

• Klikk på Start. Trykk og hold nede skift-tasten, klikk på Av/påog velg Start på nytt mens du holder skift-tasten inne. Fortsett å holde skift-tasten nede mens datamaskinen starter på nytt.

2. I vinduet Velg et alternativ velger du Feilsøking.

Valg av Feilsøking i Windows Recovery Environment
  3. I skjermbildet Feilsøking klikker du på Tilbakestill PCen.

Valg av Tilbakestill denne PC-en for å starte tilbakestillingen
  4. Følg veiledningen for å tilbakestille datamaskinen din. Dette kan ta noen få minutter.