HP-skriveroppsett (Mac PostScript- og PCL-drivere)

Hvis skriveren ikke støtter Apple AirPrint, eller hvis fullfunksjonsdriveren ikke er tilgjengelig, installerer du en generisk driver for grunnleggende utskriftsfunksjonalitet i macOS.

1. Koble skriveren til Mac-en med en USB-kabel eller til samme lokale nettverk som Mac-en er koblet til.

2. Klikk på Kontrollererikonet for å søke etter og åpne Skrivere og skannere.

3. Klikk på Legg til skriver, skanner eller faks eller legg til-knappen.

4. I Legg til skriver-vinduet velger du skriveren din fra standardkategorien, eller angir skriverns IP-adresse i kategorien IP.

5. Velg generisk PCL-skriver fra Bruk-menyen, eller hvis PCL-driveren ikke er oppført, velg Generisk PostScript-skriver.

6. Legg til skriveren for å fullføre konfigurasjonen.

Ekstra alternativer for skriverdriveren kan være tilgjengelige på HP-programvare og drivernedlastinger.