• Opplysning

• Tilbakemelding

Avbryte en utskriftsjobb på HP-skrivere

Avbryt alle ventende eller pågående utskriftsjobber fra skriverens kontrollpanel, eller avbryt utskriftsjobber fra datamaskinen eller mobilenheten som sendte utskriftsjobben.

Avbryte en utskriftsjobb fra skriverens kontrollpanel

Avbryt den gjeldende utskriftsjobben fra skriverens kontrollpanel.

Merk:

Hvis du avbryter utskriftsjobben fra kontrollpanelet, stopper det bare den gjeldende jobben. Andre ventende utskriftsjobber i køen blir ikke avbrutt.

• For skrivere med knapper trykker du på Avbryt-knappen.

• For skrivere med berøringsskjerm trykker du på X, Stopp eller Avbryt.

Eksempel på å avbryte en utskriftsjobb fra skriverens kontrollpanel

Hvis du ikke kan avbryte utskriftsjobben fra kontrollpanelet, avbryter du den fra datamaskinen eller mobilenheten du brukte til å sende jobben.

Avbryte en utskriftsjobb fra en datamaskin

Avbryt den gjeldende utskriftsjobben på en Windows- eller Mac-datamaskin.

Merk:

Du kan bare avbryte en utskriftsjobb fra datamaskinen du brukte til å sende jobben.

Avbryte en utskriftsjobb (Windows)

Avbryt en utskriftsjobb fra utskriftskøen i Windows.

1. Åpne utskriftskøen.

• Hvis det vises et skriverikon i systemstatusfeltet, dobbeltklikker du på ikonet for å åpne utskriftskøen.

Eksempel på skriverikon i systemstatusfeltet
    • Hvis det ikke vises et skriverikon, kan du søke etter og åpne Skrivere og skannere, velge skriveren din, og deretter klikke på Åpne kø.

Eksempel på Skrivere og skannere, klikke på skriveren og Åpne kø
  2. Høyreklikk på utskriftsjobben du vil avbryte, og klikk deretter på Avbryt.

Eksempel på å høyreklikke på utskriftsjobben og klikke på Avbryt

Hvis utskriftsjobben blir stående i køen etter at du har avbrutt den, kan du gå til HP-skrivere – Utskriftsjobber sitter fast i utskriftskøen for ytterligere feilsøking.

Avbryte en utskriftsjobb (Mac)

Avbryt en utskriftsjobb fra utskriftskøen i macOS.

1. Åpne utskriftskøen.

• Hvis et skriverikon vises i Dock, klikker du på ikonet for å åpne utskriftskøen.

Eksempel på skriverikon i Dock
    • Hvis det ikke vises et skriverikon, kan du søke etter og åpne Skrivere og skannere, velge skriveren i listen, og deretter klikke på Åpne utskriftskø.

Eksempel på å klikke på Åpne utskriftskø i Skrivere og skannere
  2. Klikk på Avbryt-ikonet ved siden av utskriftsjobben du vil avbryte.

Eksempel på å klikke Avbryt

Hvis utskriftsjobben blir stående i køen etter at du har avbrutt den, kan du gå til HP-skrivere – Utskriftsjobber sitter fast i utskriftskøen for ytterligere feilsøking.

Avbryte en utskriftsjobb fra en mobilenhet

Avbryt den gjeldende utskriftsjobben på en Android- eller Apple iOS-enhet.

Merk:

Du kan bare avbryte en utskriftsjobb på mobilenheten du brukte til å sende jobben.

Avbryte en utskriftsjobb (Android)

Avbryt en utskriftsjobb fra utskriftskøen i Android.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen for å åpne systemstatusfeltet.

2. Velg utskriftsjobben du vil avbryte.

3. Trykk på Avbryt for å avbryte utskriftsjobben.

Eksempel på å trykke på Avbryt i Android

Avbryte en utskriftsjobb (Apple iOS)

Avbryt en utskriftsjobb fra utskriftskøen på en iPhone eller iPad.

1. Åpne programbryteren.

• Hvis enheten har en Hjem-knapp, trykker du to ganger på Hjem-knappen .

• Hvis enheten ikke har en Hjem-knapp, sveiper du opp fra bunnen av skjermen.

2. Sveip til venstre, og trykk på Print Center-applikasjonen.

Merk:

Print Center-applikasjonen vises bare i programbryteren når skriveren behandler en utskriftsjobb.

3. Velg utskriftsjobben du vil avbryte, og klikk på Avbryt utskrift.

Eksempel på å trykke på Avbryt utskrift i iOS