• Opplysning

• Tilbakemelding

HP PCer - Feilen "Vi finner ikke kameraet ditt" vises i Kamera-appen i Windows 10

Det er flere forskjellige grunner til at datamaskinen viser denne feilmeldingen når du åpner Kamera-appen.

Hvis feilmeldingen Vi ikke finner kameraet ditt. Feilkode: 0xa00f4244<NoCamerasAreAttached> vises når du åpner Kamera-appen, følger du trinnene i dette dokumentet for å feilsøke problemet.

Vi finner ikke kamerafeilmeldingen

Kontroller at PC-en har en berøringsskjerm

Se nærmere på den øverste delen av dataskjermen. Du bør se en liten kameralinse øverst på midten av skjermen hvis datamaskinen har webkamera. Noen modeller leveres uten nettkamera, og da er det en liten plastplugg i dette området.

Du kan også gå til HPs kundestøtte for å se etter et webkamera i produktspesifikasjonene for datamaskinen.

Merk:

Det finnes ofte små hull øverst på midten av skjermrammen. Disse hullene er for mikrofonen eller andre sensorer, ikke et nettkamera.

• Hvis datamaskinen ikke har innebygd nettkamera, bruker du et eksternt USB-nettkamera.

• Hvis datamaskinen har innebygd nettkamera og du ikke kan bruke det, kan du finne og bruke webkameraprogramvaren som fulgte med datamaskinen.

Plassering av webkamera utskiftet med en plugg
  • Se etter et webkamera i produktspesifikasjonene for datamaskinen. Gå til HPs kundestøtte og skriv inn produktnummeret. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner produktnavnet, kan du gå til HP-PCer - Datamaskinen starter ikke (Windows 10, 8).

Finn og sett inn personvernbryteren for webkameraet eller trykk på tasten for webkameraets utløser

Enkelte bærbare HP-modeller leveres med en personvernbryter for webkamera eller utløsertast for webkamera som slår webkameraet av og på. Som standard er webkameraet slått på. Du må kanskje slå på webkameraet hvis det er slått av.

Tilbakestille datamaskinen

Hvis feilen vedvarer, utfører du en tilbakestilling av strømmen (eller hard tilbakestilling) for å fjerne informasjon fra datamaskinens minne uten å slette personlige data.

Gå til HP PCer - Tilbakestill datamaskinen.

Installer et nytt USB-kamera

Hvis kameraet fortsatt mangler, kan du installere og koble til et nytt USB-kamera.