• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Thin Clients – TurboSoft Emulation-programvarestøtte

TurboSoft leverer TTWin (Windows) og TTerm (Linux) Terminal Emulation-programvarestøtte for HP Thin Clients. Programvarepakken har over 80 emuleringer i ett enkelt miljø som forbedrer verdien og funksjonen til programmene dine.

Operativsystemstøtte for TurboSoft Emulation-programvare

Følgende operativsystemer støttes av TurboSoft:

• HP ThinPro 7.2

• HP ThinPro 7.1

• HP ThinPro 7.0

• Win10 loT RS5

• Win10 loT RS1

Installer TurboSoft TTWin eller TTerm

Bruk HP Thin Client til å laste ned og installere TTWin eller TTerm, avhengig av operativsystemet.

1. Søk etter og åpne HP ThinUpdate på HP Thin Client.

2. Klikk på Last ned tillegg til lokal lagringsenhet eller en USB-stasjon.

3. Velg Operativsystem > Plattform.

4. Velg en plassering for å lagre filen.

5. Merk av i feltet ved siden av TTWin eller TTerm, og klikk deretter på Last ned.

6. Følg veiledningen på skjermen for å installere programvaren.

Ytterligere informasjon om TurboSoft Emulation-programvare

Bruk de oppgitte koblingene for å få mer informasjon om TurboSoft Emulation-programvare.

Hvis du vil ha mer informasjon om TurboSofts Terminal Emulation-programvare, kan du gå til TTWin (på engelsk) eller TTerm for Linux (på engelsk).

Hvis du vil ha mer informasjon om TurboSoft Emulation-tilleggsprogrammet for HP ThinPro, kan du se HP ThinPro Admin Guide (på engelsk).

Hvis du har problemer med å bruke TurboSoft TTerm for Linux på HP ThinPro-operativsystem, kan du gå til HP kundestøtte – kontakt.