• Opplysning

• Tilbakemelding

Bærbare HP-datamaskiner – Bestille HP-godkjente reservedeler

Slik finner og bestiller du HP-godkjente reservedeler ved å bruke HP Parts Store eller PartSurfer.

Med tiden må du kanskje skifte ut en eller flere deler i din bærbare datamaskin med HP-godkjente reservedeler. HP-godkjente reservedeler er deler som er blitt grundig testet for å tilfredsstille HPs kvalitets- og kompatibilitetsstandarder og er garantert å fungere riktig i din HP-datamaskin. Tilgjengeligheten av spesifikke deler kan variere avhengig av modell.

Bestille HP-godkjente deler med HP PartSurfer

Du kan bestille HP-godkjente reservedeler for din datamaskin ved å bruke HP PartSurfer. HP PartSurfer har en fullstendig liste over deler og kan hjelpe deg med å finne den delen du trenger.

1. Gå til nettsiden HP PartSurfer.

2. Velg land eller region fra nedtrekksmenyen.

3. I HP PartSurfers hurtigsøkefelt skriver du inn et av de tre ID-numrene for din datamaskin: Delenummer, serienummer eller produktnummer eller navn, og klikk deretter på Søk.

Merk:

Alle disse ID-numrene står angitt på serviceetiketten på undersiden av den bærbare datamaskinen. Hvis et av numrene ikke gir søkeresultater, skriver du inn et annet ID-nummer.

Finne hurtigsøk
  4. Vis listen over deler og tilbehør. Klikk på avmerkingsboksene ved siden av de delene eller det tilbehøret du ønsker å kjøpe, for å legge dem til i handlekurven.

Velge elementer
  5. Når du har valgt alle de nødvendige varene, klikker du på ikonet for handlekurven for å fortsette til kassen.

Finne ikonet for handlekurven
  6. Gjennomgå varene i handlekurven, utfør eventuelle endringer og klikk deretter på Bestill.

Klikke på Bestill-knappen
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut fraktinformasjon og betale for varene.

Bestillingen sendes til deg sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du skifter ut delen selv. Leveringstiden avhenger av delens tilgjengelighet og fraktmetoden. Du vil vanligvis motta delen innen 5–7 virkedager. HP kan også tilby andre fraktalternativer ved behov.

Merk:

Du kan bli bedt om å returnere en defekt del som fortsatt er underlagt garantien, slik at HP kan analysere den og fortsette å forbedre kvaliteten til HPs bærbare datamaskiner.

Bestille HP-godkjente deler på HP Parts Store

Du kan bestille HP-godkjente reservedeler for din datamaskin ved å handle på HP Parts Store. Delen dekkes kanskje av garantien din dersom din HP-datamaskin fortsatt er underlagt den.

1. Gå til HP Parts Store.

2. På nettsiden HP Parts Store, velg din region fra tappene, og klikk deretter på ditt land.

Velge land og region
  3. I HP Parts Store kan du skrive inn produktnavnet, eller skrive inn hvilket som helst av de tre identifikasjonsnumrene for datamaskinen din, delenummer, serienummer eller produktnummer i tekstboksen Finn delen, og deretter starte søket.

Merk:

Alle disse ID-numrene står angitt på serviceetiketten på undersiden av den bærbare datamaskinen. Hvis et av numrene ikke gir søkeresultater, skriver du inn et annet ID-nummer.

Finne delen
  4. Velg et element i en av rullegardinmenyene for å søke etter reservedeler etter Nøkkelordsøk, Kategorisøk eller Vis alle deler for dette produktet.

Velge en søkemetode
  5. Vis listen over deler og tilbehør. Klikk på avmerkingsboksene ved siden av de oppførte delene eller tilbehøret du vil kjøpe. Skriv inn mengde i Antall-feltet.

Velge en vare og angi antallet
  6. Hvis du er fornøyd med varene du har valgt, klikker du på Legg til i handlekurven.

7. Hvis du har valgt alle de nødvendige varene, klikker du på Fortsett til kassen for å gjennomgå varene i handlekurven.

Finne knappene for Legg til handlevogn og Fortsett til kassen i HP Parts Store
  8. Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut fraktinformasjon og betale for varene.

Bestillingen sendes til deg sammen med detaljerte instruksjoner om hvordan du skifter ut delen selv. Leveringstiden avhenger av delens tilgjengelighet og fraktmetoden. Du vil vanligvis motta delen innen 5–7 virkedager. HP kan også tilby andre fraktalternativer ved behov.

Merk:

Du kan bli bedt om å returnere en defekt del som fortsatt er underlagt garantien, slik at HP kan analysere den og fortsette å forbedre kvaliteten til HPs bærbare datamaskiner.