Om HP Smart Advance for HP+-skrivere

HP Smart Advance gir deg en førsteklasses HP Smart-opplevelse for HP+-skriveren din. Når du godtar HP+-tjenestevilkårene, mottar du en 24 måneders prøveversjon av HP Smart Advance.

Merk:

Det kreves en HP-konto for å bruke HP Smart, og ikke alle mobilenheter eller land/regioner har tilgang til alle innstillinger på dette tidspunktet.

HP Smart Advance-funksjoner

I tillegg til HP Smart-fordelene gir HP Smart Advance deg følgende ekstra funksjoner for HP+-skrivere:

• Avansert skanning:

• Gjenkjenning av flere elementer: Skann flere elementer samtidig, og separer automatisk hvert element inn i individuelle sider.

• Bokskanning: Skann en åpen bok, jevn automatisk ut sider, og lagre alle skannede sider i én enkelt fil.

• Automatisk reparering: Fjern distraherende merker og hullmerker.

• Lagre som tekstfiler: Lagre skannede dokumenter som søkbare PDF-, TXT- og DOCX-filer.

• Mobil faks:

Send sikre fakser: Skann filer, og send sikre fakser fra alle enheter.

Gjenkjenning av flere elementer

Gjenkjenning av flere elementer kan brukes i HP Smart-appen når du skanner via HP+-skriverens skannerglass eller en mobilenhets kamera.

1. Velg skriveren din på appens startskjerm, og klikk deretter på Skann-flisen (Windows, Mac) eller Kameraskanning- eller Skriverskanning-flisen (Android, iOS).

2. Hvis du valgte Skann eller Skriverskanning, klikker du på Innstillinger-ikonet . Velg deretter Skannerglass som kilde og Flere elementer som forhåndsinnstilling.

3. Plasser to eller tre forskjellige elementer som forretningskort, kvitteringer, dokumenter eller bilder på skriverskanneren (eller på et flatt underlag for å skanne dem fra et kamera).

4. Velg Skann eller trykk på Opptak-knappen for å starte skanningen.

En forhåndsvisning viser de skannede elementene separat.

Eksempel på skanning av flere elementer og resultatet i Forhåndsvisning

Eksempel på skanning av flere elementer og resultatet i Forhåndsvisning
  5. Du kan velge å lagre skanningen som én enkelt fil eller separate filer.

Bokskanning

Bokskanning kan brukes i HP Smart-appen når du skanner via HP+-skriverens skannerglass eller en mobilenhets kamera.

1. Velg skriveren din fra appens startskjerm, og klikk deretter på Skann-flisen (Windows, Mac) eller Kameraskanning- eller Skriverskanning-flisen (Android, iOS).

2. Hvis du valgte Skann eller Skriverskanning, klikker du på Innstillinger-ikonet . Velg deretter Skannerglass som kilde og Bok som forhåndsinnstilling.

3. Legg en åpen bok på skannerglasset (eller på et flatt underlag for å skanne den fra et kamera).

4. Velg Skann eller trykk på Opptak-knappen for å starte skanningen.

En forhåndsvisning av skanningen viser de skannede sidene som flate sider separat.

Eksempel på bokskanning og resultatet i Forhåndsvisning

Eksempel på bokskanning og resultatet i Forhåndsvisning
  5. Du kan velge å lagre skanningen som én enkelt fil eller separate filer.

Automatisk reparering

Automatisk reparering er en HP Smart Advance-skannefunksjon som automatisk fjerner distraherende merker, for eksempel fra hull eller hender, fra et skannet dokument.

I HP Smart-appens Skann-vindu kan du slå denne funksjonen av og på ved å klikke på Forbedringer-ikonet (Windows, Mac) eller trykke på Innstillinger-ikonet (iOS, Android).

Eksempel på Automatisk reparering-funksjonen i Forhåndsvisning

Eksempel på Automatisk reparering-funksjonen i Forhåndsvisning

Lagre skannede dokumenter som tekstfiler

Skann et dokument eller et bilde ved hjelp av HP Smart-appen på HP+-skrivere og lagre det som en PDF, et Word-dokument eller en ren tekstfil.

1. Åpne HP Smart-appen, og skann deretter et dokument eller bilde.

2. I vinduet Forhåndsvisning velger du ett av følgende:

• Søkbar PDF: Søkbart innhold som beholder formatering og grafikk.

• Word-dokument (*.docx): Redigerbar tekst som beholder formatering og grafikk.

• Vanlig tekst (*.txt): Redigerbar tekst som ikke beholder formatering eller grafikk.

3. Velg ønskede filinnstillinger, som filnavn, skanneplassering og språk.

• For mobilenheter: Velg innstillingene, og trykk deretter på Opprett fil.

• For datamaskiner: Klikk på Opprett fil, og velg deretter innstillingene.

4. Velg ett av følgende når du blir bedt om det:

Alternativer for meldingen Filen din behandles
    • Aktivitetssenter: Sjekk filopprettingsstatusen ved å klikke på Tekstfiler.

• Fortsett: Start en ny skanning.

• Hjem: Gå tilbake til appens startside.

Når du har gått tilbake til startsiden, kan du sjekke filopprettingsstatusen ved å trykke på Bjelle-ikonet .

5. Når filen er konvertert, åpner du den på destinasjonen du valgte.

Vanlige spørsmål

Har du fortsatt spørsmål? Finn flere svar og hjelp.