HP-skrivere – webtjenester slutter å fungere

Webtjenester kan slutte å fungere og støttes ikke lenger på enkelte HP-skrivere. Det kan hende du ser en av følgende feilmeldinger på skriverens kontrollpanel.

• Tilkoblingsfeil til server. Det oppstod et problem under tilkoblingen til serveren. Trykk på Prøv igjen, eller OK for å avslutte.

• Problem med webtjenester. Problem under tilkobling til webtjenesterserveren.

• Tilkoblingsfeil til server. Kan ikke koble til webtjenester. Kontroller Internett-tilgangen, og prøv på nytt.