Bruk Diagnose and Fix i HP Smart til å løse vanlige skriverproblemer (Windows, macOS)

Diagnose and Fix er en feilsøkingsfunksjon for skriveren som er innebygd i HP Smart-appen.

Diagnose & Fix kan oppdage og løse vanlige problemer som:

• sjekke om utskriftskøen er satt på pause og fortsette køen

• sjekke om det oppstår maskinvareproblemer, for eksempel åpne dører eller papirstopp, og rapportere disse problemene

• se etter utskriftsjobber som sitter fast i køen, og om mulig gjenoppta utskriftsjobbene

• sjekke om skriveren vises som frakoblet, og om mulig prøve å koble til nettverket

Kjør Diagnose and Fix (Windows, macOS)

Kjør Diagnose and Fix for å reparere vanlige utskriftsproblemer.

Merk:

Diagnose and Fix støtter:

• HP Smart-appversjoner: v100 og nyere (Windows), v5.5.2 og nyere (macOS)

• Operativsystemer: Windows 1809 eller nyere, macOS 10.14 og nyere

1. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com (Android, Apple iOS, iPadOS), HP Smart - Microsoft Store (Windows 10) eller HP Smart - Mac App Store (macOS).

Merk:

Koble fra et virtuelt privat nettverk (VPN) før du laster ned.

2. Åpne Diagnose and Fix.

• Windows: Åpne HP Smart, og klikk deretter på Diagnose and Fix-ikonet .

Klikke på Diagnose and Fix-ikonet i HP Smart-appen for Windows
    • Mac: Klikk på skriveren, klikk på Skrivere, og klikk deretter på Diagnose and Fix.

Klikke på Diagnose and Fix i Skrivere-menyen i HP Smart-appen for Mac.
  3. Klikk på Start for å starte den automatiske feilsøkingsprosessen.

Merk:

Du må ha HP Smart åpnet for ikke å avbryte prosessen.

Klikke på Start for Diagnose and Fix i HP Smart-appen
  4. Hvis Diagnose and Fix finner problemer, følger du instruksjonene for å fullføre prosessen.

Diagnose and Fix-resultater i HP Smart-appen