HP Smart-app – kan ikke opprette snarveier med Dropbox eller QuickBooks

Du kan ikke opprette snarveier når du slår på Dropbox eller QuickBooks på HP Smart-appen på Windows-enheter. Når du har prøvd å opprette en snarvei, vises et av følgende vinduer:

• Dropbox: Kan ikke koble til tjenesten, eller vi kan ikke koble til den tjenesten du trenger akkurat nå.

• QuickBooks: En svart skjerm uten noen melding.

Bruk HP Smart-appen på mobilenheten eller Mac-en til å opprette snarveien.

Opprette snarveier til Dropbox og QuickBooks med HP Smart

Bruk HP Smart-appen på mobilenheten eller Mac-en til å opprette snarveier til Dropbox eller QuickBooks.

1. Last ned HP Smart-appen fra 123.hp.com, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere appen.

2. Åpne HP Smart-appen, og klikk deretter på Legg til skriver eller plusstegnet for å velge skriveren din.

Merk:

Hvis du blir bedt om det, logger du på HP-kontoen din.

3. Klikk på Snarveier > Opprett en snarvei (iOS) eller (Android).

Trykke på Snarveier
  4. Trykk på Lagre.

5. Slå på Dropbox eller QuickBooks.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på med en annen nettskykonto.

7. Klikk på Tilbake, angi et navn på snarveien din, og trykk deretter på Lagre (Android, iOS) eller Ferdig (Mac).

Den nye snarveien vises på skjermbildet Snarveier.

8. Åpne HP Smart-appen på Windows-enheten, og klikk deretter på Snarveier.

Den nye snarveien vises.