• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet MFP M232 - M237-skrivere - En "rd"-feil vises på skriverens kontrollpanel

Meldingen vises rd kontrollpanelet til HP LaserJet MFP M232 – M237-skrivere, og skriveren svarer ikke. Oppdater firmware for å løse problemet.

Merk:

Du trenger en Windows-PC for å fullføre oppdateringen. Hvis du ikke har tilgang til en Windows-datamaskin, kan du kontakte HPs kundestøtte for å få mer hjelp.

rd feilmelding på kontrollpanelet

Oppdater skriverprogramvaren fra en Windows-PC

Oppdater skriver-firmware fra en Windows-PC for å løse problemet.

1. Koble en USB-A-kabel til en B-kabel til USB-porten på baksiden av skriveren, og koble den deretter til datamaskinen.

Merk:

Hvis USB-porten er dekket med et klistremerke (), fjerner du klistremerket.

2. Skriv inn produktnavnet, og klikk deretter på Neste.

Siden for programvare og drivere for datamaskinen din åpnes.

3. Klikk på Firmware- > nedlasting for å laste ned fastvaren M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe.

Klikk på nedlastings-alternativ
  4. Åpne M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe.

5. Velg HP LaserJet M232-M237,og klikk deretter på Send Firmware.

Klikk på Send Firmware
  6. Vent opptiltre minutter for å fullføre oppdateringen.

7. Slå av skriveren, vent til den er slått av, og slå den deretter på igjen.

Hvis problemet vedvarer, kontakt HP Customer Support.