HP LaserJet MFP M232 - M237-skrivere - En "rd"-feil vises på skriverens kontrollpanel

Meldingen vises rd kontrollpanelet til HP LaserJet MFP M232 – M237-skrivere, og skriveren svarer ikke. Oppdater firmware for å løse problemet.

Merk:

Du trenger en Windows-PC for å fullføre oppdateringen. Hvis du ikke har tilgang til en Windows-datamaskin, kan du kontakte HPs kundestøtte for å få mer hjelp.

rd feilmelding på kontrollpanelet

Oppdater skriverprogramvaren fra en Windows-PC

Oppdater skriver-firmware fra en Windows-PC for å løse problemet.

1. Koble en USB-A-kabel til en B-kabel til USB-porten på baksiden av skriveren, og koble den deretter til datamaskinen.

Merk:

Hvis USB-porten er dekket med et klistremerke (), fjerner du klistremerket.

2. Gå til HP kundestøtte - Nedlasting av programvare og drivere.

3. Skriv inn produktnavnet, og klikk deretter på Neste.

Siden for programvare og drivere for datamaskinen din åpnes.

4. Klikk på Firmware- > nedlasting for å laste ned fastvaren M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe.

Klikk på nedlastings-alternativ
  5. Åpne M232-M237_Series_FW_Update-202XXXXX.exe.

6. Velg HP LaserJet M232-M237,og klikk deretter på Send Firmware.

Klikk på Send Firmware
  7. Vent opptiltre minutter for å fullføre oppdateringen.

8. Slå av skriveren, vent til den er slått av, og slå den deretter på igjen.

Hvis problemet vedvarer, kontakt HP Customer Support.