• Opplysning

• Tilbakemelding

Kontroller minimumskravene

HP Instant Ink har følgende krav.

• Aktiv Internett-tilkobling til skriveren: Skriveren må være konfigurert på et kablet eller trådløst nettverk som har tilgang til Internett.

• HP Smart-konto: Du må ha en HP ID-konto, også kjent som en HP Smart-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en under registreringen.

• E-postadresse (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail osv.): Kreves som en del av registreringen. Ikke bruk ePrint-e-postadressen for skriveren din.

• Gyldig kredittkort eller debetkort: En liste over godkjente betalingsmetoder vises under registreringen. Et kredittkort kreves for å registrere seg, men betalingsmetoden kan endres til PayPal etter registreringen på Instant Ink-kontosiden.*

• Støttede land: Gå til HP Instant Ink og klikk på flaggikonet øverst på siden for å se støttede land.

*I noen land/regioner krever ikke Instant Ink-registrering en betalingsmetode under den gratis prøveperioden. Betaling er nødvendig for å fortsette utskrift med HP Instant Ink hvis du skriver ut mer enn maksimalt antall sider som er tillatt for gratis prøveperiode.