• Opplysning

• Tilbakemelding

Legg til flere skrivere

Du kan registrere opptil 10 skrivere på kontoen din.

Merk:

En separat månedlig abonnementsavgift belastes på kredittkortet eller debetkortet for hver ekstra skriver. Utskrevne sider og overlappende sider spores for hver skriver separat.

• Ny skriver?

1. Gå til 123.hp.com for å laste ned HP Smart-appen.

2. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre konfigurering og registrering.

• Skriveren er konfigurert, men ikke registrert ennå?

1. Åpne HP Smart-appen og velg skriveren som skal registreres.

2. Klikk på Kjøp rekvisita-flisen, og velg alternativet for å melde deg på HP Instant Ink.

3. Logg deg på HP Instant Ink-konto.

4. Hvis HP Instant Ink vises i menyen til venstre, klikker du på HP Instant Ink > Abonnementsoversikt.

5. Klikk på Registrer en annen skriver eller Registrer/erstatt skriver for å fullføre registreringen.

Ønsker du tjenesten for ekstra papir? Hvis tjenesten for ekstra papir tilbys i området ditt, vil du se et tilbud på kontosiden. Finn ut mer og registrer deg ved å klikke på tilbudet på HP Instant Ink-konto.