• Opplysning

• Tilbakemelding

Endre e-postadressen din

Endre e-postadressen på HP Instant Ink-kontosiden.

1. Logg deg på HP Instant Ink-konto.

• Hvis HP Smart er oppført øverst på menyen, klikker du på Konto > Kontoprofil på menyen til venstre. Foreta ønskede oppdateringer, og klikk deretter på Bruk endringer.

• Hvis HP Smart ikke er oppført, klikker du på Min konto på menyen til venstre og deretter på Kontoinnstillinger > Rediger kontoinformasjon. Foreta ønskede oppdateringer, og klikk deretter på Lagre.

2. En e-postbekreftelse sendes til den nye e-postadressen. Åpne bekreftelses-e-posten, og klikk deretter på Bekreft e-postadresse.